Ben je op zoek naar een administratiekantoor in Amsterdam? Dan zit je bij Onlineadministratiemkbamsterdam.nl goed. Dit administratiekantoor voor zzp'ers en mkb'ers kun jij je gehele administratie overhandigen. We begrijpen echter wel dat  dit niet iets is wat je zomaar doet. Je accountant of administrateur moet je kunnen vertrouwen. Bij ons administratiekantoor in Amsterdam staan transparantie, openheid, vertrouwen en persoonlijke aandacht dan ook centraal. Ik, Frans Seijkens, sta voor je klaar via deze website, maar ook via e-mail, social media en telefonisch.

Online administratiekantoor MKB Amsterdam

Mijn administratiekantoor in Amsterdam is gevestigd op de Haarlemmer Houttuinen in Amsterdam. Dit betekent echter niet dat je per se naar mij moet komen. Als je het makkelijker vindt, kom ik op jouw onderneming werken. Een goede, langdurige klantenrelatie is voor mij namelijk belangrijk, en ik doe daarvoor wat nodig is. Omdat ik zelf een ondernemer ben weet ik als geen ander waar zelfstandigen behoefte aan hebben. Mijn administratie in Amsterdam biedt jou als ondernemer meer tijd, overzicht en daarmee rust.

Administratiediensten Amsterdam

Ben je benieuwd hoe ik jou van dienst kan zijn? Ik bied voor iedere MKB'er een passende oplossing:

Wat deze oplossingen precies inhouden en voor jou kunnen betekenen, lees je hier. Heb je vragen over een van deze diensten? Neem dan direct contact met me op!