Bedrijfsadviseur in Amsterdam

Op administratief en fiscaal gebied bieden wij in ons administratiekantoor in Amsterdam uitgebreide begeleiding. Enkele voorbeelden zijn belastingadvies en de belastingaangifte. Ook geven we advies met betrekking tot de meer complexe vraagstukken. Enkele onderwerpen waar we bedrijfsadvies over geven zijn:

De begeleiding van je onderneming

Heb je een bedrijf in Amsterdam of omgeving? En wil je je bedrijf nog verder uitbreiden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij bieden namelijk specialistische begeleiding die op ieder bedrijf afgestemd kan worden. We brengen de cijfers voor je in kaart en bespreken deze met je. Verder richten we ons op het vergroten van de winst door het aanpassen van product- en marktstrategie. En tot slot richten we ons ook nog op het uitbrengen van belastingadvies, marketing, personeelszaken enzovoorts. Kwalitatief goed advies vinden wij erg belangrijk.

Doordat we bij OAMKB voornamelijk werken met senior adviseurs die veel ervaring en kennis hebben in het vak, kunnen we een goede service bieden. Grote complexe problemen worden vaak niet als probleem maar als een uitdaging gezien. Een onderdeel van onze dienstverlening bestaat uit het verdiepen in je bedrijfs- en persoonlijke situatie, dit zal de adviseur waar je mee werkt dan ook doen. Doordat de adviseur zo nauw betrokken is kan deze je ook beter adviseren. Er wordt zowel op juridisch, als financieel als fiscaal gebied gezocht naar oplossingen. Doordat de consultant als regisseur werkt worden er kosten bespaard. De consultant zorgt ervoor dat de belastingadviseur, notaris en de advocaat effectief samenwerken.

Wil je graag meer weten over deze dienstverlening in Amsterdam? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan om erachter te komen wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen.

 

 

 

Nu meer weten!