Belastingadviseur Amsterdam

Het invullen van de belastingaangifte vinden de meeste ondernemers een tijdrovende, onprettige klus. Er zijn echter ook mensen die het invullen van belastingaangiften juist leuk vinden en die ondernemers er graag mee helpen. Zo iemand ben ik, Frans Seijkens, administrateur en belastingadviseur bij OAMKB in Amsterdam.

Hulp van een belastingadviseur uit Amsterdam

Als je geen zin hebt om je belastingaangifte zelf te doen, dan kun je het door mij laten doen. Niet iedereen kan alle belastingzaken zomaar regelen, daarom is het beter om dit door een specialist te laten doen. Als je de aangifte onjuist invult kan het zomaar zijn dat je veel belastingvoordeel misloopt. En je wilt zeker niet te veel belasting betalen!

Tegelijkertijd wil je niet te veel betalen voor je belastingadviseur en daarom is OAMKB altijd heel openlijk over de kosten. Op onze tarievenpagina vind je de meest gebruikelijke kosten. Wat een belastingadvies of het invullen van de aangifte precies kost, is lastig te zeggen. Ieder bedrijf, ieder persoon en iedere belastingzaak is anders. Het is daarom het beste om een offerte op te vragen zodat we je een exacte prijsopgave kunnen geven.

Je zult snel zien dat advies van een belastingconsulent in Amsterdam helpt en dat je dit jaar geen belastingvoordeel meer zult mislopen.

Belastingadvies Amsterdam op maat

Bij OAMKB Amsterdam krijg je belastingadvies op maat. Wij streven altijd een zo goed mogelijk resultaat na en dit is te zien aan het belastingvoordeel van onze klanten. We zorgen er altijd voor dat zij zo weinig mogelijk belasting betalen, zonder dat we regels overtreden. We letten tegelijkertijd op de kosten die je daarbij maakt.

Wil je ook terecht bij een belastingadviseur in Amsterdam, die jou bijstaat wanneer je het nodig hebt? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.