Boekhouder Amsterdam

Welkom op www.onlineadministratiemkbamsterdam.nl, de website van jouw boekhoudkantoor in Amsterdam.

Is jouw onderneming kort geleden gestart of ben je al langere tijd gevestigd? Voor al je financiële behoeftes kun je bij OAMKB terecht, of het nu gaat om belastingadvies, bedrijfsadvies of (salaris)administratie. We maken graag een afspraak met je om jou en je onderneming te leren kennen. We werken vanuit een online omgeving (online boekhouding) zodat jij 24/7 inzicht in je gegevens hebt. Ook als je wilt overstappen van je vorige boekhouder in Amsterdam is dat geen probleem, dan regelen wij de overdracht.

Onze diensten als boekhoudkantoor in Amsterdam

OAMKB Amsterdam richt zich op mkb-bedrijven in Amsterdam. Wij verzorgen de gehele boekhouding voor veel Amsterdamse ondernemers, tegen vaste, duidelijke tarieven. Efficiënt werken is bij ons belangrijk. Vanwege een landelijke samenwerking zijn we werkzaam door het hele land en werken we samen met diverse specialisten. Zoek je een boekhouder in Amsterdam, maar wil je niet de tarieven betalen van een accountant? Dan zit je bij ons goed. Wil je toch liever met een accountant werken, dan kun je ook bij OAMKB terecht.

Het dienstenpakket is niet voor iedere ondernemer hetzelfde. Toch zijn er bepaalde, specifieke diensten die bij de boekhouding of administratie vaak terugkomen. Dit zijn bijvoorbeeld:

Aan OAMKB heb je niet alleen een accountant of boekhoudkantoor in Amsterdam, maar een echte sparringspartner. We denken met je mee over hoe we meer kunnen halen uit jouw onderneming.

Wil jij ook een (financiële) sparringspartner? Neem dan contact op met OAMKB Amsterdam, vraag een offerte aan of probeer het uit.