Financieel bedrijfsadvies Amsterdam

Kan je onderneming in Amsterdam wel wat financieel advies gebruiken? Dat kun je krijgen bij OAMKB Amsterdam. Ik, Frans Seijkens, werk daar onder andere als financieel adviseur. Mijn expertise zit in de inrichting en optimalisatie van de financiële administratie en processen van je onderneming. Ik adviseer mijn klanten op ieder zakelijk, financieel gebied. Daarnaast kun je ervan uitgaan dat mijn advies objectief en onafhankelijk is.

Persoonlijk financieel advies Amsterdam

Een financieel advies is altijd persoonlijk. Om een goed advies te kunnen geven krijg ik namelijk inzicht in je financiële situatie. Dit gaat uiteraard om de financiële situatie van je bedrijf, niet je persoonlijke financiën. Met mijn kennis speel ik in op actuele marktontwikkelingen voor jouw vakgebied. We zorgen ervoor dat de producten en diensten van OAMKB aansluiten op jouw individuele situatie. Als jouw financiële bedrijfsadviseur in Amsterdam maak ik het mogelijk om meer uit je vermogen te halen.

Bedrijfsadviseur Amsterdam

Als financieel bedrijfsadviseur in Amsterdam ben ik gespecialiseerd in financieel bedrijfsadvies. Ik stel de betrouwbaarheid van al je gegevens vast door deze te controleren en interpreteren. Vanuit mijn achtergrond en ervaring adviseer ik bedrijven en ondernemers een doorgedacht beleid te maken. Ik kijk naar jouw wensen als ondernemer, maar ook naar de kengetallen, je concurrentie en naar trends en ontwikkelingen in je sector. OAMKB heeft verstand van je financiële zaken. Daarnaast bied ik persoonlijke begeleiding bij:

Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan.