Juridische hulp in Amsterdam

OAMKB streeft ernaar om de ondernemer een complete dienstverlening te kunnen bieden. Om deze reden hebben we besloten om samen te werken met verschillende HBO Juristen die jou een oplossing kunnen bieden op het gebied van juridische vraagstukken. In combinatie met ons administratiekantoor kunnen we onze klanten een totaalpakket van financiele tot juridische hulpverlening aanbieden. Dit sluit aan bij een van onze doelen, waarbij we voor iedere ondernemer de best mogelijke oplossing willen bieden.

Bij ons adviesbureau zijn vele HBO Juristen uit het hele land te bereiken. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat we een advies op maat geven. Ook bij deze dienstverlening ben je van tevoren op de hoogte van het geldende tarief voor de diensten die je afneemt. Met de accountants, administrateurs en dienstverlening van OAMKB weet je altijd waar je aan toe bent.

Als je al klant bent bij OAMKB en je hebt juridische vragen, zal de administrateur of adviseur je direct doorverwijzen naar een HBO Jurist die al je vragen kan beantwoorden. Buiten de bovenstaande dienstverlening is er ook sprake van een helpdesk die voor je klaar staat om advies te geven. Je kunt hier altijd terecht met je vragen, hoe ingewikkeld of complex deze ook zijn. Mochten we door de complexiteit van je vraag meer tijd nodig hebben om je te beantwoorden, maken we een offerte met betrekking tot de kosten. Pas als deze goedgekeurd is door alle partijen gaan we verder op de vraag in.

We streven ernaar om samen met de accountants en administrateurs van OAMKB een betrouwbaar, opbouwend en praktisch advies te geven met betrekking tot je bedrijfsactiviteiten.

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan.

 

Nu meer weten!