Oplossingen op maat

Problemen kennen we bij OAMKB niet. Wij denken namelijk in oplossingen en onze medewerkers zullen er dan ook alles aan doen om samen met jou de beste oplossingen voor jouw onderneming te vinden. Wij helpen met het vinden van oplossingen voor de volgende gebieden:

Op het moment zijn we ook druk bezig met het uitbreiden van onze service, zo werken we sindskort samen met HBO Juristen zodat we je ook juridische ondersteuning kunnen bieden. We hopen onze dienstverlening op deze manier uit te breiden aan de hand van de behoefte van jou en je bedrijf. We geven advies voor bedrijven in Amsterdam en omstreken.

Door je boekhouding aan ons administratiekantoor in Amsterdam uit te besteden kun je op jaarbasis heel wat kosten besparen die je normaliter kwijt zou zijn aan een boekhouder. 

De service die wij bieden als administratiekantoor is van een zeer hoog niveau, en daarbij hoort een goede bereikbaarheid. Om de communicatie gemakkelijker en duidelijker te maken krijg je een eigen persoonlijke online adviseur toegewezen waar je altijd mee kunt bellen, mailen of chatten. Skype is ook een hulpmiddel dat we regelmatig gebruiken om dingen te bespreken. Op deze manier kunnen we een hoop (reis)tijd en (vervoers)kosten besparen die je weer in je bedrijf kunt investeren. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar administratie in Amsterdam of ergens anders, we zullen er alles aan doen om je te helpen. Als je kiest voor onze diensten zorgen we ervoor dat je boekhouding inzichtelijk is, zodat je gemakkelijk je cijfers kunt inzien.

Wil je graag gebruik maken van onze diensten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of probeer het zelf eens uit.